Idag är nog årets hittills varmaste dag, och jag är just hemkommen från att ha skrivit, och klarat, teoriprovet för motorcykelkörkort. Det var inte så svårt. Jag hade bara läst ungefär 18 sidor i handboken och fick ändå nästan alla rätt. Detta betyder en av två saker; 1. att jag är exeptionellt intelligent, eller 2. att provet är så lätt att vilken idiot som helst kan klara det. (Jag röstar förstås på nummer 1.)

Just nu är det så varmt att man sitter och svettas fast man kör nercabbat på motorvägen i 130 km/h. Så fort jag kom hem var jag tvungen att gå ner till poolen för en liten avsvalkande simtur. Det hjälpte ända tills jag klev upp ur poolen igen. Nu sitter jag i bikini i soffan med alla fönster öppna och väntar på att min man ska komma hem så vi kan gå till stranden. Det är precis det här som gör det värt att bo i Kalifornien trots all amerikansk skit man får stå ut med.