Categories
Uncategorized

Katy, Betsey och jag

Jag köpte en ny plånbok idag. Det kan tyckas vardagligt och ointressant, men för mig är det ett stort steg, eftersom jag har haft samma plånbok sen jag var 8 år. Min gamla plånbok fick jag från Pollux hästbokklubb för 16 (!) år sen, och den har tjänat mig troget ända sen dess. Det senaste året har den dock börjat bli lite naggad i kanterna, och blixtlåset till myntfacket har gått sönder, och locket börjar sakta lossna. Så en ny plånbok har börjat bli mer och mer angeläget, och idag hittade jag äntligen den perfekta. En svart glänsande i läderimitation och med gulddetaljer, från Betsey Johnson.  
Ny och gammal
När jag skulle betala frågade damen i kassan mig hur många gånger om dagen folk säger att jag ser ut som Katy Perry. Jag skrattade lite ansträngt och svarade att det händer lite för ofta (till exempel här, här och här), men att jag tar det som en komplimang. Vilket inte är helt sant. Jag är så jäkla trött på Katy Perry.

0 replies on “Katy, Betsey och jag”

men tänk va synd det är om Katy Perry – att alltid få höra att hon är en blek kopia av Sanna Boman!
Ps snygg – och större – börs – gott tecken!?

Birgitta: Sa ar det ju forstas, det hade jag inte ens tankt pa. Stackars Katy! (Fast numera heter jag ju Coates 🙂 )

Åh! Tur att d enån mer än jag som är nojjoig p+å plånböcker.
Var utan hur länge som helst för jag inte hittade nån som kändes "rätt" Fick världens sötaste enkla basic i svart lack av mor och fra. Älskades till upplösningstillstånd… men såklart snodde nån den.
*bitter*

Men din nya vart iaf LOVELY!

Haha tänk att jag har kvar min den där gamla Pollux-plånkan också 😀 (fast det var nog 11-12 år sen jag använde den sist)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *