Min nya favoritgrej

Att komma hem från en lång dag och vara sliten och på smådåligt humör, bestämma sig för att ta ett bad men inse att badkaret är skitigt eftersom katterna har lekt i det, vägra ställa sig och skrubba och istället dra på sig bikini, badrock och tofflor, hämta en kall öl från kylen, och gå ut och sätta sig i den uppvärmda jacuzzin. Sen liksom bara flyta runt där i mörkret bland ångorna med palmer och en stjärnklar himmel ovanför och lyssna på bubblorna och med ens känna sig så avslappnad att man är på gränsen till sömn. 

Varför gör jag inte detta oftare?

 • Facebook
 • Twitter
 • email

12 kommentarer på “Min nya favoritgrej”

 1. Sofia says:

  Varför?! Varför?!
  Var är min jacuzzi?! Var är mina palmer?!
  Låter helt sjukt skönt!

 2. Duktiga Tjejen says:

  Ja det undrar jag oxå, det låter ju helt underbart!

 3. Gunnie says:

  Åh, det finns nästan inget skönare än en varm bubblande jacuzzi!

 4. Ulf says:

  Gunnie: det skulle vara en kall vak, då ;-)

 5. Burgschki says:

  ARGH jag förgåas av avund.

 6. Gunnie says:

  Nej, inte en kall vak, burr…Jag är beredd att gå så långt att jag påstår att en varm jacuzzi nästan är meningen med livet! Helst ska det ju vara en och annan palm inblandad också och gärna en stjärnklar himmel, men i brist på det duger det med relaxavdelningen i Jakobsbergs simhall!

 7. Sophia ICHIBON says:

  Neeej men neej alltså, sitter här hemma i Svedala och är inte ALLS avundsjuk!!!

 8. CINDERALLEY says:

  Ni ar valkomna att halsa pa allihopa! Annars kan man ju, som min kara mor foreslar, helt enkelt ga till relaxavdelningen i Jakobsbergs simhall och bada jacuzzi dar.

 9. Kapri says:

  You are so awesome for helping me solve this msyetry.

Kommentera

*