Categories
Bra saker

Äntligen Instagram

Det enda som någonsin har fått mig att överväga att skaffa en iPhone är Instagram. Fattar ni hur utanför man känner sig när man sitter där med sin i övrigt himla trevliga Android och vet att alla man känner lägger upp bilder som man inte kan titta på?

Men nu finns det plötsligt Instagram för Android. Jag fick reda på detta igår och skapade genast ett konto. Cinderalley heter jag där med, för enkelhetens skull. Kan vi inte följa varandra?

0 replies on “Äntligen Instagram”

Skaffade Instagram idag! Heter Soflex, är rädd att det blir rätt mycket barnbilder nu i början och jag har full förståelse för att det inte är jätterafflande för utomstående alla gånger. Försöker att hålla bilderna från Facebook och Twitter i största möjliga mån. Följ om du vill! Jag letar upp dig när telefonen är laddad.

är “cirkeln” bra? funderar på att läsa den, är dock lite skeptiskt inställd då den är så hajpad här, haha

Jag gillade den! Och då är jag ändå i regel ganska skeptiskt inställd till böcker som handlar om häxor och övernaturligheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *