Categories
Tatueringar och sånt

Ryggtavlan, del 1

Eftersom jag vet att ni sitter som på nålar (eller nåja) och väntar på en uppdatering om hur det går med den där ryggtavlan så kan jag meddela att det går framåt. I lördags fick jag äntligen se det färdiga motivet, och senare samma kväll påbörjade vi linjerna. Vi höll på ända till 4 på morgonen, och körde dessutom en andra sittning på söndagen, men det är fortfarande en del kvar på första etappen.

Ungefär så här såg det i alla fall ut i lördags:

Fortsättning följer…

0 replies on “Ryggtavlan, del 1”

YEAAAH! Ser ju helt fantastiskt ut!! Jag har en jättebra ryggtavleidé som än så länge bara är på idéstadiet, vill hitta någon som verkligen verkligen kan göra den rättvisa. Och så ska jag bli lite rikare först. Hehe.

Åh vad spännande! Ja jag har gått runt med den här idén ganska länge men inte kunnat bestämma mig för en tatuerare. Det är min granne som gör den här och han är så himla duktig så jag känner mig väldigt nöjd med det beslutet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *