Jag skulle egentligen ha postat det här inlägget igår, men gick på bio och glömde bort. Så här får ni ett snabbt och enkelt tisdagsrecept istället.

Det här behöver du:
Risnudlar
Purjolök
Grönsaksbuljong
Blandade wokgrönsaker (till exempel sockerärtor, gröna ärtor, broccoli, vattenkastanj, morötter, svamp)
Tofu

Till marinaden:
Soja
Vitlök
Ingefära
Paprikakrydda
Chili
Peppar
Olivolja

Gör så här:
Börja med att skära tofun i tärningar och blanda med marinaden. Sätt lite av marinaden åt sidan, och stek tofun tills den är lite kripsig, det blir godast så. Häll en skvätt olja i en wokpanna och släng i purjolök och wokgrönsaker tillsammans med buljongtärning och en skvätt vatten. Woka tills vattnet är borta. Blanda i den stekta tofun. Koka nudlarna (sorten jag använde kokar på en minut) och lägg över i wokpannan när de är klara. Häll över resterna av tofumarinaden och hetta upp. Ät!