En grej som jag är oändligt peppad på just nu är detta: Babes in Borrego, en motorcykel- och campingtur bara för tjejer mitt ute i öknen i början på oktober. Genom Instagram har jag blivit kompis med så himla många coola brudar som kör motorcykel och bara är helt grymma sådär i allmänhet, och nu är det äntligen dags för hela gänget att träffas IRL. I alla fall de av oss som bor i eller i närheten av södra Kalifornien. Fattar ni vilken grej? Det är så himla mäktigt att vi har lyckats hitta varandra i en så enormt mansdominerad scen, jag får värsta systerskapskicken av detta.

I väntan på det magiska datumet 5 oktober så har tjejerna som arrangerar hela kalaset fixat en blogg där de uppmanar alla som tänker hänga med att skriva en presentation. Kolla babesrideout.com och se om ni hittar någon ni känner igen (ehum).

rollcall