Jag har ju nämnt förut att Paul och jag går på ganska mycket husvisningar tillsammans. Och när vi inte går på visningar brukar vi köra runt i områden vi skulle kunna tänka oss att bo i och leta efter hus som vi skulle kunna tänka oss att bo i. Sen kollar vi på Zillow.com exakt hur mycket de är värda för att se om vi skulle ha råd att bo där.

Det här får väl räknas som någon form av ganska avancerat bostadsknarkande, speciellt eftersom vi egentligen inte letar bostad just nu. Men för framtida bruk har vi i alla fall hittat ett område som passar oss både geografiskt, demografiskt och prismässigt. Och idag hittade jag det här huset till salu i just det området. Det är kanske det perfekta huset (öppen spis! pool! gigantisk uteplats! parkettgolv! stort garage! fruktträd!), och så pass prisvärt att vi skulle kunna ha råd med det idag om vi verkligen ville.

Och det är det här som är så himla surt med att kolla på bostäder innan man är redo att köpa. Då kommer det ju dyka upp såna här guldklimpar som någon annan jävel kommer knipa med en gång, och så sitter vi där om några år och ångrar att vi inte köpte Världens Bästa Hus™ när det var till salu. Jaja. Dagens i-landsproblem!

house3

house1

house2