Nära döden-upplevelser,  Vardagsanekdoter

Dagens: Get off your fucking phone

Igår hade jag inte ont alls efter operationen, tack vare de starka smärtstillande de gav mig på sjukhuset. Idag har det varit lite värre. Har haft ont i armen hela dagen och svårt att böja armbågen. Har tagit smärtstillande men de gör mig mest trött och dåsig, så jag har sovit större delen av dagen. Försöker tycka att det är skönt att vara ledig, men jag skulle faktiskt hellre vara på jobbet. Aja. Det kunde vara så mycket värre.

Jag har två nära kompisar som har varit med om allvarliga motorcykelolyckor bara den senaste månaden. En av dem blev påkörd rakt framifrån av en bil vars förare körde alldeles för fort och pratade i mobilen. Hon ligger hemma med brutet bäcken och ben efter ganska många operationer, och kommer antagligen inte att kunna gå på ett år eller så.

Min andra kompis var tvungen att tvärnita efter att en bil körde ut mot rött rakt framför honom. Han fastnade med benet i bakhjulet och bröt det på flera ställen. Samma person bröt båda armarna i en annan motorcykelolycka för kanske två år sen. Stackare.

Så jag försöker sätta saker i perspektiv. Jag har ont i armbågen, men mest är jag bara uttråkad. Det går ju över. Här är dock mitt meddelande till alla idioter som tycker att det är viktigare att kolla Facebook eller ringa ett jobbsamtal medan de kör än att potentiellt rädda någons liv:

SB9A4399

SB9A4394

Foton av Jay Reilly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *