sverigepresenter

Min mamma är här och hälsar på från Sverige. Hon hade med sig en massa grejer jag hade beställt, till exempel Kexchoklad och en hög med böcker. Så glad över detta!

shotgun

Jag hämtade upp henne på flygplatsen igår eftermiddag. 20 minuter senare stod vi i garaget med Paul och vår granne Dennis och mamma fick lära sig att dricka öl American style, en sk shotgun. Finns det något ord för detta på svenska? När man gör ett hål i sidan av ölburken som skapar ett vakuum när man öppnar den så att det tar typ 3 sekunder att dricka en hel öl? Jag tror inte jag har sett någon utanför USA göra detta.

Men eh, ja. Svärmorsdrömmarna ovan gav i alla fall min ömma moder ett varmt välkomnande.

Idag har vi sprungit runt och gjort en massa ärenden, och sen hamnade vi i en nyöppnad second hand-affär som jag aldrig har varit i innan. Allt var så sjukt billigt där, jag köpte två jackor, ett par skor, tre tröjor, en skjorta och en klänning för sammanlagt under 300 kronor. Det spelades dock uteslutande jesusmusik i högtalarna vilket ändå gjorde hela upplevelsen ganska oangenäm. Men ja. Som sagt, välkommen till USA.