Det som hände i Florida igår morse… jag känner att jag borde säga något men jag vet inte vad. Jag känner mig mest tom, tom på känslor och tom på ord. Vad kan man säga om detta som inte har sagt tusen gånger tidigare, som sägs varje gång en arg ung man med automatvapen öppnar eld på en försvarslös folkmassa? Hat föder hat. Just nu är det så mycket hat i omlopp i det här landet att det känns i luften.

Och som vanligt kommer inget att förändras. 15 masskjutningar i USA bara hittills i juni, och ändå kan en aggressiv, instabil och homofobisk hustrumisshandlare lagligt gå och köpa en AR-15 utan några problem. Rätten att bära vapen kommer att fortsätta vara större än allt, inklusive rätten att inte bli skjuten till döds. Och en ledande presidentkandidat kommer att fortsätta stå i bästa sändningstid och ösa ur sig sitt hat mot alla som inte är vita heterosexuella män. Och så fortsätter våldet.

Fy fan för den här världen.

rainbowflag