Det finns få saker i livet som skänker mig så mycket glädje som djur. Speciellt i dessa tider (vinter + det civiliserade samhällets undergång) vet jag inte vad jag hade gjort utan blöta hundnosar och varma kattmagar att gräva ner sig i, det är en sån himla kärleksboost. Häromdagen var jag och Paul i en djuraffär som har ett rum med hemlösa katter från ett katthem i anslutning till affären. Vi fick komma in och leka med fyra små busiga kattungar ett tag och om det inte vore för att våra katter hemma skulle få spel hade vi adopterat hela bunten. (Som om inte världen är tillräckligt sorglig som den är liksom, bara tanken på hemlösa kattungar gör mig helt gråtfärdig.)

Här kommer i alla fall några djurbilder från de senaste dagarna.

animals1
animals6

Så fort det börjar bli kallare ute blir Ninja och Turtle helt oskiljaktiga. De ligger på sängen i gästrummet och sover sked hela dagarna och det är kanske det gulligaste jag vet.

animals2

Våra katter är fortfarande ganska skeptiska till hunden, men om man mutar alla tre med godis så kan man i alla fall få dem att närma sig varandra utan att någon fräser. Hjärtsmält på den här bilden!

animals3

I onsdags fick Lola följa med mig till jobbet. Det var ganska kallt ute på morgonen så hon fick ha en julkofta på sig.

animals4

Sen låg hon i mitt knä och sov på tangentbordet mest hela dagen. Fick inte så mycket jobb gjort, men det kan det väl vara värt.

animals5

Så här ser det ganska ofta ut på kvällarna hemma hos oss. Myskläder, filtar och en däckad hund på armen.

animals7

Och när det inte är hundvecka här hemma (eftersom Lola bara bor hos oss varannan vecka) så har jag alltid minst en katt på mig.