Helgen som gick,  Vardagsanekdoter

De senaste dagarna bara

sunday1

I söndags var det varmt och soligt ute, så jag tog hojen hem till Edith och Ace för att göra vad vi brukar göra på söndagar, nämligen åka på en liten motorcykeltur.

sunday4

Vi åkte till stranden, men där var det mulet och svinkallt, plus asmycket trafik pga av ett triathlon som pågick samma dag. Vi var inte jätteglada över detta.

sunday5

Så vi hoppade in på första bästa bryggeri för att äta lunch, men de började inte servera lunch förrän klockan 12 och klockan var 11:45 så vi fick inte beställa mat. Så det blev en liten öl istället bara. Vi hade inte tid att vänta längre eftersom hela det här gänget plus några till hade biobiljetter till Skönheten och Odjuret någon timme senare. (Den var bra!)

sunday6

Söndag kväll repade jag med Poontang Clam. Fick även veta att vår sångare ska flytta till England i juni så vi måste klämma in några spelningar den här våren innan hon försvinner. Sen får vi väl resten av oss starta ett nytt band. Aja.

wednesday1

Igår var jag och Paul bjudna på ett middagsevent på True Food Kitchen som är en av mina favoritrestauranger. Det var en fyrarättersmiddag med vinparningar och allt var SÅ. HIMLA. GOTT.

wednesday2

Den tredje rätten var kyckling men eftersom vi inte äter kött fick vi en vegansk pizza istället. Och så fyra generösa glas vin på det, jag var nog lite rund under fötterna när vi kom hem igår kväll.

ROAST2

Och ikväll ska vi gå på det här med ett gäng kompisar: en komedishow med ett gäng drag queens från RuPaul’s Drag Race. Jag älskar drag queens och jag älskar RuPaul’s Drag Race, och min all time favvo Bob the Drag Queen är med så jag är extremt peppad på detta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *