Resor,  Sverige

Sverige, del 2: Vasamuseet, båtar, öl och en uppblåsbar enhörning

Uhhhh, tiden går alldeles för fort, jag är redan stressad över att vi måste åka hem om en och en halv vecka. Det här har vi i alla fall gjort sen sist:

Flyttat från Hässelby hem till min lillebror på söder. Han har en asfin bostadsrätt vid Mariatorget, men av någon outgrundlig anledning har han uppblåsbara poolleksaker och gummibåtar i hela läggan istället för möbler!? Detta är sjukt frustrerande för mig eftersom jag gillar att ha till exempel en stol att sitta på och ett bord att lägga saker på och förstår inte hur någon kan bo så här. Men ja. Min lillebror och jag är lite olika på det sättet, tydligen.

Ätit vegetarisk buffé med stans finaste utsikt på Hermans.

Hängt med Diana och Calle på Bröderna Olssons. Diana och jag är båda från Stockholm, men det här var första gången vi träffades i Sverige. Hon har precis flyttat hem efter 11 år i Los Angeles och på Hawaii.

Tittat på utsikten från Katarinahissen.

Promenerat över halva Söder, till exempel på Götgatsbacken.

Tagit Djurgårdsfärjan i regnet med Diana och Calle.

Gått på Vasamuseet! Det här var högst på Pauls lista över grejer han ville göra i Stockholm, och min pappa fixade gratisbiljetter åt oss genom någon kontakt han har. Win!

Träffat världens gulligaste lilla hundvalp som jag bara ville stoppa i fickan och ta med mig hem.

Tagit båten tillbaka till Slussen igen.

Ätit svensk pizza och druckit fulöl. Det smakade exakt som jag kom ihåg, och jag gillar fortfarande inte pizza. Men Paul var glad och nöjd!

Druckit drinkar på Koh Phangan och tagit ett extremt dåligt foto på detta.

***

Idag är det 4th of July och vi råkade vakna alldeles för tidigt, så nu sitter vi bara och väntar på att alla affärer ska öppna så vi kan gå och shoppa lite. Samt hoppas på att solen kommer fram snart. Det är ju alldeles på tok för kallt!?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *