Helgen som gick,  Livet är en fest

Bröllop där man inte känner någon

Vi var på bröllop idag! Det var 29 grader varmt och strålande solsken, så jag behövde inte ens ha en jacka med mig. Inte så tokigt för oktober ändå.

Det var vår kompis Rob som gifte sig med sin Katie. Så sjukt fint bröllop på ett SJUKT fint ställe, med drygt 170 gäster. (Jag får ont i huvudet bara av att tänka på vad detta kostade, men det får man väl kanske egentligen inte prata om.)

Paul och jag var där med vår kompis Dennis, som förutom brudparet var den enda personen vi kände på hela kalaset. Vi träffade Rob för kanske tre år sen, när vi var ute och körde hoj och precis hade parkerat utanför en restaurang för att äta. Då stannade plötsligt en bil mitt i gatan framför oss och Rob hoppade ur. Han hade sett våra hojar och ville kolla in dem. Och sen blev vi kompisar. Men utanför hela motorcykelsvängen så vet i princip ingenting om varandra.

Vi åt i alla fall en massa god mat och drack champagne och hade det rätt trevligt, förutom att vi nog var de enda på hela kalaset som inte kände en enda annan person. Så när tårtan hade serverats och folk började bli lite runda under fötterna smet vi ut och åkte hemåt igen. Det var rätt fint ändå. Som att få kliva in i någon annans värld för en dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *