Vardagsanekdoter

Några snabba måndagsuppdateringar

– Jag kom hem från fyra dagar i öknen och Babes Ride Out igår, lite sliten men lycklig ända in i själen. BRO är verkligen en av de bästa grejerna i mitt liv, är så glad att det finns. Det kommer såklart ett ordentligt inlägg om det när jag har orkat gå igenom och redigera bilder, men här är i alla fall årets tältfoto. Nu sjunger det dock på sista versen, så det här blir eventuellt det sista fotot i det lilla blå tältet.

– Jag fyller år på lördag. Hade egentligen inte tänkt göra något speciellt eftersom det är Halloween-helg och det redan händer så mycket, men sen bestämde jag mig för att ha en liten BBQ för mina närmsta vänner i alla fall. Med Halloween-tema såklart. Har redan min kostym kirrad och klar. Ni får se snart!

– På tal om Halloween skrev en av mina kompisar på Facebook idag att det verkar som att San Diego har klätt ut sig till Palm Springs inför Halloween eftersom det är så varmt. 35 grader idag. Men jag klagar inte, jag bävar redan inför vinter och temperaturer under 20 plusgrader. Borde väl egentligen bo typ på Hawaii. 

– Jag funderar på att söka det här drömjobbet som New York Times la ut idag. Antar att de kommer få i runda slängar en miljon ansökningar dock, så det är väl egentligen inte ens värt att lägga tid på. 

– Och just det, ni är ett par stycken som har efterfrågat hojtips för nybörjare, så jag skrev ett inlägg om detta på Red Rag Garage. Det här är första delen i en serie för tjejer som är sugna på att börja köra motorcykel, så det kommer mer. Stay tuned!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *