Bleh, jag vet inte vad mitt problem är, men jag har känt mig så himla… ur balans på sistone. Jag antar att det har att göra med att vi ställde om till vintertid i söndags, men den här veckan har verkligen bara varit lång och mörk och oinspirerande. Och så har jag känt mig allmänt illamående och utmattad hela veckan. Kort stubin har jag också haft.

Efter att en del av mitt avgasrör ramlade av när vi var ute och körde hoj förra helgen så mailade jag företaget som jag köpte röret av för att få en ersättningsdel (det var ett tillverkningsfel, inte användarfel), men de var inte speciellt tillmötesgående och jag är inte världens mest diplomatiska person när jag får dålig service. Så till slut fick Katie kliva in och svara på deras mail åt mig – några skämt och snälla ord som strök de manliga egona medhårs hjälpte, och nu får jag en ny del gratis. Världens sämsta vecka för mig att försöka ta tag i grejer. Tur att man har diplomatiska vänner.

Jag gick och la mig tidigt igår kväll och tog sovmorgon idag så jag fick omkring 10 timmars sömn, det hjälpte i alla fall lite. 

En annan grej som hjälper? Paul och jag sticker till Cabo i Mexiko på lördag och stannar i fyra dagar. Där är det enligt uppgift både varmt och hög luftfuktighet, och vi ska bo på ett resort precis vid havet (se bild nedan). Min bästa kombination.