Matbloggen,  Vardagsfilosoferande

Fyra dagar senare

Det är måndag och det regnar (ni måste ha stenkoll på hur ofta det regnar i San Diego vid det här laget eftersom jag alltid bloggar om det). Jag har en förkylning på gång, känner det i hela kroppen. ALLA omkring mig har varit sjuka den här vintern men jag hade på något vänster lyckats intala mig själv att jag skulle slippa undan den här gången. HA! Så naivt.

En bra grej är i alla fall att de första fyra dagarna med tandställning har varit rena barnleken. Ganska många personer, inklusive min tandläkare, hade varnat för att det skulle vara smärtsamt de första veckorna. Hittills har det inte gjort ont alls, och jag kan äta precis som vanligt. Idag lagade jag detta ☝️ till middag, någon sorts bowl-variant med grönkål, spenat, pärlcouscous, potatis, morötter, lök, marinerade kikärtor, tomat, gurka och tahinisås. Det blev väldigt gott och väldigt mättande.

Nästa vecka ska jag dock få en palatal expander (ingen aning om vad det heter på svenska) insatt i gommen, och det både låter och ser ut som ett medeltida tortyrredskap, så jag utgår från att alla era sopprecept kommer till nytta då. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *