Jobbrelaterat,  Tatueringar och sånt

Två grejer från idag bara

Det är alldeles för sent för att jag ska vara uppe och blogga egentligen, men jag måste få in dagens inlägg innan jag går och lägger mig. Så här kommer det. Två roliga grejer som hände idag.

Vi hade champagneprovning på jobbet! Den här kvinnan har startat en prenumerationstjänst som heter We Drink Bubbles där man kan få hem en box med mousserande vin varje månad. Det låter farligt. Men gott.

Inte så tokigt att få betalt för att dricka cava en helt vanlig torsdag ändå. Och ja, väggarna på mitt jobb är täckta av *inspirerande* citat. Deal with it.

Efter jobbet åkte jag direkt till Electric Tiger Tattoo för att bli tatuerad av Brittany. Det känns som att det var ganska längesen jag tatuerade mig sist så det var väl på tiden. Det här blev det:

En kompistatuering för att fira minnet av vår Guatemala-resa i julas. Den är full av internskämt som nog inte är roliga för någon annan än oss, så jag tänker inte ens försöka förklara. Paul, Lexy, Katie och Jordan har i alla fall varsin tatuering som matchar denna. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *