Amerika,  Bra saker

March for Our Lives

Vad har ni gjort i helgen? Själv har jag gjort… ingenting. Bara varit hemma och carpat att ha huset för mig själv i några dagar. Alltså, jag älskar att bo med Paul och saknar honom såklart när han är bortrest, men det är ändå rätt skönt att vara själv? Jag har ett ganska extremt behov av egentid, så jag passar på att ladda de batterierna medan jag kan. 

Fast okej, jag har inte bara gjort ingenting. Igår tog jag mig ner till downtown för att gå i March for Our Lives, en demonstration organiserad av ungdomarna på den high school i Florida där 17 personer dog i en masskjutning för en dryg månad sen. I San Diego var vi runt 10 000 personer som dök upp för att kräva striktare vapenlagar (jämfört med 200 000 i DC), vilket ändå känns som rätt många.   

Jag la upp några stories från demonstrationen på min Instagram och fick genast en massa direktmeddelanden från arga karlar som minsann inte tänkte låta mig ta deras vapen ifrån dem. Eh, okej? Motorcykelsnubbar alltså. 

Detta var i alla fall himla fint. Det blir så tydligt hur många vi är som tycker att USA:s vapenlagar är helt åt helvete, och trots detta gör kongressen INGENTING. Det blir det kanske ändring på nu. Hoppas.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *