Helgen som gick

Min lördag i 5 bilder och Trump i San Diego

I lördags regnade det hela dagen, i söndags ställde vi om till sommartid, och idag är Donald Trump i San Diego för att inspektera gränsmuren. Så, det har varit lite upp och ned här de senaste dagarna kan man säga. Jag vill helst inte behöva tänka på att den sämsta personen jag vet är bara några minuter bort och att jag är fast på jobbet istället för att vara ute och protestera. Så vi kan väl ta en titt på min lördag istället? 

I lördags morse åkte jag till Ikea precis när de öppnade, för att köpa min drömmatta. Det regnade som sagt, och jag tyckte att det var något så dramatiskt med palmerna mot den gråa himlen. Fint, även om jag föredrar en blå himmel alla dagar. 

Sen åkte jag vidare till Target för att prova kläder att eventuellt ha på ett bröllop jag ska på om några månader. Den här var fin på galgen men såg ut som en pyjamas på? Allt annat jag var sugen på fanns inte i min storlek, så jag köpte ingenting.

På eftermiddagen drog jag med mig Katie, Ace och Edy för att äntligen gå och se Black Panther på bio. Alltså, den var SKITBRA? Jag brukar inte vara jätteförtjust i superhjältefilmer, men denna var som en frisk fläkt i genren. Inte minst för att det bara var typ två vita snubbar i hela filmen, och en bokstavlig armé av svarta kvinnor som ÄGDE och bara var allmänt badass. Fan på tiden alltså. 

Efter filmen åkte vi vidare till Donna Jean, en hyfsat ny vegansk restaurang som serverar comfort food. Jag och Paul delade på detta: en salisbury steak gjord på tempeh och…

…en ricottaravioli. Det var SÅ himla gott. Jag funderar ibland på hur bra vi har det som har så många innovativa veganrestauranger här i San Diego. Det är lätt att ta för givet kanske, men jag känner mig verkligen lyckligt lottad som får bo här. När det inte regnar, dvs. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *