Categories
Helgen som gick Livet Àr en fest

Cinco de Mai Tai đŸŒș

I lördags rÄkade tvÄ högtider falla pÄ samma dag: Cinco de Mayo och International Female Ride Day. Det var strÄlande sommarvÀder ute, sÄ jag pressade ner mitt stackars svullna knÀ i ett par byxor och Äkte ut pÄ fÀrd med Katie och Edy.

Vi tog alla slingriga bakvĂ€gar vi kunde hitta pĂ„ vĂ€g till vĂ„r egentliga destination för dagen…

…hem till Sarah pĂ„ dagsfest! Cinco de Mayo Ă€r en sĂ„n dĂ€r högtid som egentligen inte firas i större delen av Mexiko, men som vita amerikaner anvĂ€nder som en ursĂ€kt för att ta pĂ„ sig sombreros och dricka alldeles för mycket tequila. Det ville vi helst undvika, sĂ„ Sarah stĂ€llde till med tropiskt Cinco de Mai Tai-party istĂ€llet. Mycket trevligare!

Sarah Àr en sÄn person som alla Àlskar att bjuda pÄ fest eftersom hon alltid dyker upp med hemmabakade tÄrtor och ostbrickor och presenter. Och nÀr man Àr hemma hos henne blir man alltid bjuden pÄ helt överdÄdiga bufféer och drinkar och bakelser hon har gjort. Kolla bara pÄ den hÀr tropiska grönsaksön! Pinterest perfect

Det skadar inte heller att hon har en stor pool, speciellt nÀr det Àr vÀrmebölja ute.

Vi la oss vid poolen och solade lite.

Jag hade virat in mitt nytatuerade och extremt svullna knĂ€ i plastfolie och en bandana för att skydda det frĂ„n solen och vattnet. Sarah och jag flöt runt pĂ„ en stor svan och jag drack en alkoholfri öl och hade det gött. 

Sen började solen gĂ„ ner lite smĂ„tt och vi skyndade oss att Ă„ka hem innan det blev mörkt. Senare pĂ„ kvĂ€llen Ă„kte vi hem till Katie och kollade pĂ„ det nya avsnittet av RuPaul’s Drag Race och Ă„t efterrĂ€ttsrester som Sarah hade skickat med oss hem. StrĂ„lande lördag detta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *