Helgen som gick,  Livet är en fest

Cinco de Mai Tai ?

I lördags råkade två högtider falla på samma dag: Cinco de Mayo och International Female Ride Day. Det var strålande sommarväder ute, så jag pressade ner mitt stackars svullna knä i ett par byxor och åkte ut på färd med Katie och Edy.

Vi tog alla slingriga bakvägar vi kunde hitta på väg till vår egentliga destination för dagen…

…hem till Sarah på dagsfest! Cinco de Mayo är en sån där högtid som egentligen inte firas i större delen av Mexiko, men som vita amerikaner använder som en ursäkt för att ta på sig sombreros och dricka alldeles för mycket tequila. Det ville vi helst undvika, så Sarah ställde till med tropiskt Cinco de Mai Tai-party istället. Mycket trevligare!

Sarah är en sån person som alla älskar att bjuda på fest eftersom hon alltid dyker upp med hemmabakade tårtor och ostbrickor och presenter. Och när man är hemma hos henne blir man alltid bjuden på helt överdådiga bufféer och drinkar och bakelser hon har gjort. Kolla bara på den här tropiska grönsaksön! Pinterest perfect

Det skadar inte heller att hon har en stor pool, speciellt när det är värmebölja ute.

Vi la oss vid poolen och solade lite.

Jag hade virat in mitt nytatuerade och extremt svullna knä i plastfolie och en bandana för att skydda det från solen och vattnet. Sarah och jag flöt runt på en stor svan och jag drack en alkoholfri öl och hade det gött. 

Sen började solen gå ner lite smått och vi skyndade oss att åka hem innan det blev mörkt. Senare på kvällen åkte vi hem till Katie och kollade på det nya avsnittet av RuPaul’s Drag Race och åt efterrättsrester som Sarah hade skickat med oss hem. Strålande lördag detta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *