Helgen som gick

De senaste dagarna bara

Det är sommar, semestern är över, men jag jobbar de sista dagarna på mitt nuvarande jobb så det känns ändå förväntansfullt och spännande just nu. Så här har de senaste dagarna sett ut.

På onsdagar brukar vi göra något vi kallar för Support Group med Katie och Jordan. Det innebär i princip bara att vi träffas hemma hos någon av oss och äter middag tillsammans och kollar på någon dålig tv-serie. Den här veckan var det dock alldeles för varmt för att vara inomhus, så vi bjöd hem lite kompisar för att grilla istället.

Det blev olika sorters vegoburgare, ananas och grönsaksspett. Sen gick alla hem runt 20:30 eftersom vi är vuxna och behövde jobba nästa morgon. Bra grej att göra mitt i veckan!

På torsdagen hade vi ölprovning på jobbet. Ett lokalt mikrobryggeri (det finns över 130 bara i San Diego) kom in med en nybryggd IPA. Måste börja vänja mig av med såna här jobbperks nu, att restauranger och bryggerier kommer in och ger oss gratis mat och dryck hela tiden. 

I fredags ställde mitt jobb till med Happy Hour för mig och en annan tjej som ska sluta. HELA kontoret var där. Det var fint. 

Igår körde Paul och jag upp till LA över dagen för att gå på hans familjs årliga familjeträff. Paul har en större släkt än någon annan jag känner. Tydligen brukar det vara runt 100 personer på de här tillställningarna. Alla från Pauls mammas sida av släkten hade röda tröjor på sig. Utom jag eftersom jag inte äger något rött. Oh well. (Och Paul lånade ett par solglasögon från sitt kusinbarn för den här bilden ?)

På vägen hem från LA stannade vi på Ikea eftersom jag var godissugen. Jag är verkligen inte mycket för snacks och efterrätter eller sötsaker rent generellt, men ända sen Ikea började sälja svenskt godis på lösvikt har mitt godisintag gått upp med ca 200%. Så här ser min ultimata blandning ut: surt och segt och gelatinfritt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *