Vardagsfilosoferande

Lite blandade måndagstankar från Kentucky

(Ej relaterad bild från i lördags)

Hej från Kentucky! Jag är här, precis på gränsen till Ohio, fram till lördag eftersom mitt nya jobbs huvudkontor ligger i Cincinnati (typ 10 minuter från mitt hotell i Covington) och de ville ha mig här för lite olika möten hela veckan. 

Jag klev upp klockan 2:30 imorse för att hinna med mitt flyg. Eller egentligen mest för att få skjuts till flygplatsen av Paul som börjar jobba klockan 4 och jobbar precis bredvid San Diegos flygplats. Är i vilket fall som helst ganska trött nu, klockan 21.

För ett par timmar sen åt jag middag med min nya chef. Det var kul att träffas IRL eftersom vi bara har pratat via videosamtal tidigare. Sen gick jag till en affär för att köpa snacks och frukostgrejer. Det var väl en 20 minuters promenad dit och tillbaka, och jag räknade till i alla fall sju män som kommenterade mina tatueringar på vägen. Ingen var hotfull i alla fall, alltid något.

Just nu sitter jag i en stor hotellsäng och äter godis och lyssnar på Vånna Inget. Min sämsta grej med att bo i USA är att jag missar alla nya svinbra svenska punkband och inte upptäcker dem förrän fem år efter alla andra. Om ni har tips på bra band i samma stuk som Vånna Inget eller Hurula/Masshysteri får ni hemskt gärna säga till. Det är min favoritgenre just nu.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *