Categories
Sverige

Lite hemlängtan

Jag saknar Sverige lite extra mycket just nu. Inte tillräckligt mycket för att åka hem över julen (även om jag KAN HA suttit och kollat flygbiljetter för bara en liten stund sen…). Jag tror inte att jag pallar med Stockholm i december oavsett hur mycket jag saknar min familj och mina vänner. Inte när det samtidigt är 22 grader och solsken i San Diego. 

Så idag gjorde jag det näst bästa för att råda bot på hemlängtan: åkte till IKEA och köpte glögg, tunnbröd, herrgårdsost och Pågens gifflar. Funderar även på att gå och se Gräns som visas på en biograf i San Diego just nu, men jag hostar fortfarande så mycket att det nog får vänta. 

Och Sverige finns väl kvar i sommar också, förhoppningsvis. 

7 replies on “Lite hemlängtan”

Sverige och vi som bor här har alltid famnen öppen för dig o Paul
Och om Stockholm verkar mörkt i jul kan du ju hänga med oss i Öregrund. 😎❄️❤️

Åh, men kom hem och överraska oss på julafton! Årets julklapp! Och så kan du få hedersuppdraget att få vara jultomte och komma pulsande i snön i trädgården (eller vad det är för underlag då, det vet vi ju inte). Skulle göra stor succé bland småtjejerna, jag lovar! ❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *