Vi fick inte huset, men jag känner mig faktiskt ganska glad ändå. Kommer att sakna garagen och den stora tomten vi aldrig hade, men är glad över att inte behöva göra av med hela mitt livs besparingar på en gång. Nu kan vi spara ihop en större handpenning istället för att spontanköpa ett helt hus. 

Vi är i alla fall i Norge just nu. Kom fram till stugan i Trysil igår efter en väldigt lång resa: Först bil från San Diego till Los Angeles, sen flyg från LAX till Oslo, sen en tretimmars bussresa till Trysil. Det hela tog ungefär 21 timmar.

Men det är så fint att vara här. I princip hela mitt liv har min familj åkt på skidresa tillsammans med en annan familj en vecka om året, och i år firar vi 30-årsjubileum av detta. Med samma familj, som jag inte har träffat på över 10 år eftersom jag har bott i USA så länge. Och Paul är här, hans första gång i Norge. FINT.

Vi orkade bara en halvdag i backarna idag. Men imorgon är en ny dag!