Sandra Beijer efterfrågade för ett tag sen länkar till sina läsares bloggar. Jag hade glömt bort att jag kommenterade på det inlägget, men nu dök det plötsligt upp en massa nytt folk här. Spännande! Säg gärna hej om du är ny här.

Här kommer en liten presentation för den som råkat klicka in sig här och nu undrar vem fasen jag är. 

Jag heter Sanna och är 32 år gammal. För drygt 10 år sen ledsnade jag på att alltid frysa och flyttade från Stockholm till Kalifornien. Här är det nästan alltid soligt och varmt. Trots detta består den här bloggen av ganska många inlägg där jag klagar på vädret. 

Dagtid jobbar jag som redaktör på Roadtrippers, där jag skriver och redigerar spännande artiklar om allt som har med roadtrips att göra. Jag får även betalt för att roadtrippa. (Varje gång jag säger den meningen måste jag nypa mig i armen för att bekräfta att jag inte drömmer.) Jag kan på riktigt inte tänka mig ett roligare jobb. 

Jag bor i ett litet hus i San Diego tillsammans med min kille Paul, två tjocka katter och en uråldrig chihuahua som heter Steve. Eftersom jag jobbar hemifrån hänger jag mest hemma med djuren hela dagarna. Vi funderar även på att köpa hus snart, vilket har blivit något av en följetång här på bloggen. Stay tuned… 

Min stora passion i livet är motorcyklar. Jag har två stycken och försöker köra dem så långt och så ofta jag bara kan. Jag utgår från att de flesta som läser här inte är så intresserade av motorcyklar, men lovar att jag skriver mer om fina ställen jag besöker än om själva hojarna.

Jag älskar att bo i Kalifornien, men hyser en aldrig sinande hatkärlek till USA i stort. Jag klarade precis mitt amerikanska medborgarskapsprov, vilket innebär att jag kommer kunna rösta i nästa års presidentval. (Spoiler: Kommer INTE att rösta på Donald Trump.)

Lite andra fun facts om mig: Jag har varit vegetarian i 20 år. Jag brukar säga att jag spelar bas trots att jag inte har spelat i band på flera år. Jag har tappat räkningen på hur många tatueringar jag har. Jag läser ca 30-40 böcker om året, nästan uteslutande romaner. Dricker gärna öl men aldrig sprit. Jag vill inte ha barn, men däremot skulle jag gärna ha ett stort hus fyllt av djur. Jag är en extremt dålig förlorare men ganska snäll i övrigt. 

Den här bloggen är i princip det enda stället där jag regelbundet använder min svenska, så ber om ursäkt på förhand om vissa formuleringar låter styltiga eller direktöversatta från engelskan. Det är de antagligen. Mvh Victoria Silvstedt.