Egentligen har jag så mycket “riktiga” grejer jag skulle vilja skriva om, saker jag går och funderar på hela dagarna, om fördelarna med frivillig barnlöshet och att jag börjar känna att USA:s framtid som demokrati eventuellt är körd. Sånt, ni vet. Men jag jobbar med text hela dagarna så när jag sätter mig ner och börjar skriva blir jag helt trött i ögonen. Jag är dessutom i Kentucky nu och sitter på hotellrummet med ett glas vin och känner mig allmänt slutkörd. 

Här kommer ett väldigt oförargligt veckan-som-gick-inlägg istället.

Förra veckan fyllde alla mina kompisar år. Det här innebar att vi åt ute varje kväll hela veckan. Inte optimalt, men ändå trevligt. På onsdagen firade vi Edys födelsedag i Mission Beach. Ingen av de ca 10 personerna som dök upp är strandmänniskor, så att ens ta sig till stranden kändes som ett himla projekt. Men fint var det! Glömmer bort att Kalifornien ser ut så här ibland.

Själva middagen var på en nyöppnad vegansk sushirestaurang. Alltså, en hel restaurang som bara serverar vegansk sushi!? Kan leva med att behöva ta mig till stranden för detta.

Paul fyllde år på fredagen men eftersom vi redan hade planer då ville hans syster Erin bjuda ut honom på vår favoritrestaurang Kindred på torsdagen. Det var Erin, hennes man Garrett, Katie, Jordan, Paul och jag. Älskar när vi får hänga med både vår “riktiga” familj och vår valda familj. 

På fredagen var vi hembjudna till Kimb och Sean som bor i världens finaste hus med världens finaste utsikt. Vi firade både Pauls och Katies födelsedagar med indisk takeout, hundar och champagne. Om någon vecka borde det vara tillräckligt varmt för att bada i poolen, så då lär vi komma och hälsa på igen. 

På lördagen tog jag, Edy och Ace hojarna upp till Julian för att gå på en guidad tour av en gammal guldgruva. Det var coolt. Tänkte skriva en artikel om detta på jobbet, annars får jag aldrig tummen ur och gör såna här grejer.

Julian är känt för sin äppelpaj, och när vi stannade för att äta paj på hemvägen rullade den här vagnen med taxar förbi. Tog ett foto och skickade till taxälskaren Paul som genast svarade “Please bring that home with you”. 

På söndagen tog Katie och jag alla våra hundar (hennes tre + Steve) till Fiesta Island. Stranden två gånger på samma vecka, vilken grej.

Jag var lite tveksam till om Steve skulle klara detta. Fiesta Island har en hundpark längs med vattnet där man liksom går ett helt varv och sen är man klar. Skulle tippa att hela varvet är 1-2 kilometer långt, och Steve är så himla skruttig. Våra promenader runt kvarteret tar typ ett år eftersom han går så långsamt. Men han puttrade på ganska bra! Jag brukar aldrig ha honom kopplad när vi är ute och går eftersom han är helt ofarlig och bara följer efter mig. Problemet är bara att han inte ser så bra, så vid ett tillfälle började han följa efter en annan tjej som gick åt helt fel håll. Fick springa ikapp och vända på honom, och sen gick det bra igen! 

Sen var det söndag kväll och alla var panka efter att ha ätit ute varje dag hela veckan. Så vi hade knytkalas hemma hos Katie och Jordan. Edy gjorde vegansk paj (!), jag gjorde pastasallad och Katie gjorde sopes

Vi kollade på tre avsnitt av RuPauls Drag Race på raken (och drack en Bud Light Lime) och sen var den helgen slut!