Resor,  sommar,  Sverige

I rosornas och ruinernas stad

Hej bloggen! Jag har haft ett så fullbokat schema ända sen jag kom till Sverige att jag knappt hinner blogga. Hinner bara jobba, sova och hänga med vänner. Det är fint ändå. Har så himla kul. Just nu är jag på Gotland och hälsar på min gamla bästis Ida. Vi har inte setts på 8 år (!) men det är ändå som att vi knappt har varit ifrån varandra? Så konstigt och fantastiskt på samma gång. 

Igår låg vi på en filt i Idas jättefina trädgård och kollade på gamla foton från när vi var punktonåringar och spelade i band tillsammans. Sen gick vi på långpromenad med hennes hund Vilda på Södra Hällarna. Det var perfekt väder och perfekt utsikt. Förstår knappt att man liksom får bo på den här ön? Sånt paradis. 

Lite senare på dagen åkte jag med Ida, hennes syster Elin, plus två andra kompisar till Ihre norr om Visby. Vi badade i havet (mitt första bad i Sverige den här sommaren!) och sen åkte vi på grillbuffé och bluesspelning precis vid vattnet. Satt här och åt god mat och drack öl och snackade skit ända tills solen gick ner. Då gick vi en promenad längs vattnet och kastade macka och sen åkte vi hem till Visby igen. 

Det är ju hög risk för att alla mina inlägg från Sverige blir väldigt sentimentala, men jag är bara så himla glad över att få vara här. Har saknat alla dessa människor så mycket. 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *