Uncategorized

SÖNDAG

En viss tomhet infinner sig oundvikligen i samband med att allting faller på plats. Vad ska jag skriva om nu när Obama är vald till president och jag inom kort flyttar till drömlägenheten i North Park? Jag har ingenting kvar att klaga på, överanalysera eller oroa mig för. Att vädret den senaste veckan har varit helt fantastiskt, med strålande solsken och 30 graders sommarvärme, gör ju inte saken sämre. Inte ens studierna är beklämmande. Faktum är att skolan tar upp så lite av min tid att jag just nu är helt inställd på att skaffa ett extrajobb. Inkomst i dollar är ju aldrig fel, särskilt inte när den svenska kronan vägrar stabilisera sig.

Men okej, något kort bara om min nya livssituation. Min nya roomie heter Kirsten och är en bisexuell, gitarrspelande surftjej med vettiga värderingar och hyfsad musiksmak. Vi kommer att dela på ett stort vardagsrum, ett stort kök och ett lagom stort badrum, samt ha varsitt sovrum. Läget i North Park är allt jag kan önska mig, med promenad- och cykelavstånd till alla bra krogar, konsertlokaler, vegetariska restauranger och second hand-affärer. Att alla jag umgås med i stan bor i samma område är inte heller en nackdel. Det enda jag eventuellt kommer att sakna med OB är möjligheten att klättra upp på taket och se solen gå ner i havet.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *