Uncategorized

SÖNDAG

Det börjar dra ihop sig. Om inte mindre än två dagar avgörs huruvida USA inom de närmaste fyra åren kommer att styras av en krigstokig gammal gubbe med en ruskigt underkvalificerad älgskjutande abortmotståndarbimbo som sidekick eller mediernas gullegris nummer ett, vars egentligen enda stötesten i kampen om Ovala rummet är att han råkar heta Hussein i mellannamn (men eftersom alla fördomar om amerikaner stämmer kan denna lilla detalj sätta mer än lovliga käppar i hjulet för herr Obama). Det som skrämmer mig mest med scenariot McPain som president är i vanlig ordning Sarah Palin. Jag får mardrömmar av blotta tanken på att det enda som skiljer henne från positionen som världens mäktigaste person är en strokedrabbad 70-årig mans nästa hjärtattack. Nä. Usch. Nu föreslår jag att alla röstberättigade amerikaner lyfter på sina feta arslen och röstar demokratiskt på tisdag. Ya’ll hear me?

En liten bonus: “The Daily Show” med Jon Stewart och Samantha Bee sätter fingret (!) på McCains engagemang i kvinnors “hälsa”. Hilarious!

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *