Uncategorized

TISDAG

Jag överväger att söka en utannonserad tjänst som webmaster på USCD Bookstore. Ha! Jag har visserligen kompetensen, men chansen att jag kommer få den är ändå minimal. Men det känns inte riktigt som att jag bryr mig. Efter 22 år av ohejdat flyt kan nog lite motgångar bara vara nyttigt.

För övrigt slängde en av dagens professorer, lite i förbifarten sådär, ur sig att hissen i litteraturbyggnaden på UCSD avger en strålning som bevisligen orsakar bröstcancer. Ett onormalt högt antal kvinnliga fakultetsmedarbetare med sitt kontor i närheten av hissmotorn har drabbats. Att i fortsättningen ta trapporna upp fyra våningar förebygger med andra ord annat än bara hjärtproblem och dålig kondition. Och det kan det ju vara värt.

0 Comments

 • Mami

  Det är klart att du ska söka tjänsten. Och får du den inte, kan du ju ta med det i din meritförteckning: “Har även erfarenhet av motgångar”.
  Kram

 • Anna Nio

  Jamen sök, såklart! Har du aldrig stött på skit och motgångar är det lika bra att börja nu så du får vänja dig – eller så får du det och livet är frid och fröjd!

  Sjukt med hissen, men trappor är utmärkt träning. 🙂

 • Christian

  Ah, om inte du söker den så skulle jag vilja göra det! Vi kan slipa på varandras ansökningar. Var har du hittat den utannonserad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *