Uncategorized

FREDAG

Mitt problem just nu är att jag har så mycket att skriva att ingenting blir skrivet, eftersom jag inte har ork, tid eller förmåga att avgöra vad som är intressant och inte. De största nyheterna först, antar jag. Sedan en knapp vecka tillbaka bor jag alltså i North Park, i en rymlig och hemskt trevlig lägenhet som jag delar med Kirsten och Mia. Mia är en 10 veckor gammal kattunge, som på samma gång är så söt att man vill dö och så jobbig att man vill döda. Men så länge jag inte släpper in henne i mitt rum, där sladdar och krukväxter är uppenbara offer för kattungeattacker, är hon inte så tokig. Hon gillar att ligga på mina axlar när jag lagar mat, och på min mage när jag kollar på film. Och på min dator när jag försöker surfa.


I övrigt har de senaste dagarna varit ganska händelselösa. Den kaliforniska årsnederbörden bestämde sig för att komma den här veckan, och i brist på paraply och vattentäta skor har jag spenderat större delen av tiden i soffan med katten på magen och tre säsonger av Alias på dvd. I Sverige, har jag förstått, händer det desto mer.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *