Uncategorized

MÅNDAG 2

Mitt nya boende, som jag hittade på Craigslist, USA:s svar på Blocket, har visat sig vara alldeles fantastiskt på många sätt. Min nya rumskamrat har en kandidatexamen i Critical Gender Studies och jobbar på något sorts kvinnohus. Vår lägenhet är en sockerbombsrosa manifestation över kvinnligheten, med feministiska budskap inbakade i allt från väggspeglar till glasunderlägg. I skrivande stund är vardagsrummet fyllt av min roomies osannolikt trevliga kollegor, som är här för en veckoritual de kallar “Spiritual Mondays”. Nu står de utanför mitt rum och diskuterar vibratorer, pelvic massage och lesbiskt sex. Och jag blev just inbjuden till en guidad rundtur med tillhörande vegetarisk buffé på deras jobb, där de sysslar med women empowerment, på fredag. Förstår ni att jag trivs eller?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *