Uncategorized

MÅNDAG

Jag tänker lägga om mina rutiner något det här året och den här terminen, främst av ekonomiska skäl. Ja, jag är pank. Kronans fall i kombination med höjd terminsavgift har gjort att mina bankkonton skickar tillbaka tomma ekon av hånskratt när jag försöker ta ut pengar från dem. Så jag har slutat försöka. Till följd av detta kommer jag inte ha råd att parkera på campus den här terminen, så jag ska börja åka buss. Idag teståkte jag, för att ha något att beräkna tidsförlusten efter. En och en halv timme tjänar jag på att ta bilen till skolan. Men å andra sidan kan jag vara effektiv och plugga på bussen, det kan jag inte när jag kör.

I alla fall, till poängen med det här inlägget. Jag fick mina betyg från förra terminen idag, i alla fall betygen för två av de tre kurser jag läste, och gissa vad? A i både Stylistics & Grammar och Creative Non-Fiction! Om man som extension-student lyckas med bedriften att få bara A:n och B:n i betyg får man ett speciellt diplom. Jag håller tummarna för att betyget i den sista kursen blir minst ett B. Är det något jag älskar så är det högtravande dokumentation över min egen förträfflighet.

0 Comments

  • Mami

    Diplom i all ära – men nog borde man kunna få en mer lukrativ belöning för sin begåvning, t ex i form av nedsatt terminsavgift eller ett litet stipendium av någon slag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *