Uncategorized

SÖNDAG

Ledighet har flera effekter på mig, den mest påtagliga är kanske bristen på struktur i vardagen. Men nu ska det bli ändring på det; imorgon börjar en ny termin på UCSD. Det har i alla fall varit ett strålande jullov, med solsken åtminstone halva tiden. Och jag har under de gångna veckorna bland annat hunnit flytta från Ocean Beach till North Park, köpa ny bil, spendera en helg i Los Angeles med fint sällskap och bra musik, starta ytterligare ett nytt band och repa med detta, få besök av familjen, ta mig igenom nästan två säsonger av Alias (vilket är en bedrift, med tanke på vilken skitserie det är), samt få fler och bättre julklappar än jag har förtjänat. 2009 har hittills börjat dramatiskt, med ofrivillig inblandning i intriger som jag inte tänker gå in på här. Fördelen med detta är dock att från och med nu kan det bara bli bättre!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *