Uncategorized

MÅNDAG

Nä hörni, man kanske skulle ta och skriva något i bloggen… Vad vill ni höra om? Livet liksom bara flyter på här, nästa vecka är det midterms och jag kan inte fatta att halva terminen redan har gått. Kattungen blir större och modigare för varje dag, nu vågar hon till och med gå utanför lägenheten. Bara på loftgången än så länge, sen blir hon rädd och jamar och så får man gå ut och bära in henne igen.
I helgen sticker jag till Mexico en liten sväng. Eller ja, Tijuana i alla fall. Jag är i innerligt behov att ett jobb, men eftersom jag inte får jobba utanför campus i det här landet, och alla jobb på campus går till inhemska studenter, är chanserna att hitta något ganska orealistiska. I värsta fall får jag väl sälja min själ för att ha råd med hyran. Kan bli svårt att hitta spekulanter dock, när nu världsekonomin ser ut som den gör. Bokstaven Ä på mitt tangentbord fungerar endast ytterst sporadiskt. Jag undrar om det är en konsekvens av USA-flytten.
What else? Jag har egentligen ingenting att skriva.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *