Uncategorized

SÖNDAG

För en stund sen hittade min roomie vad vi misstänker vara en halv (!) kackerlacka i köket. Enligt Kirsten kan kackerlackor klara sig i en månad bara på ett frimärksslick, och med tanke på hur dåliga (läs: ointresserade) vi båda är på att städa är vår lägenhet en guldgruva för de mest kräsmagade av skadedjur. Vi har spenderat söndagskvällen med att skrubba köket rent, och hålla tummarna för att den halva kackerlacksbäbisen bara var en tillfällighet. Vill helst slippa ringa skadedjursjouren. Nu överväger vi till och med att köpa en dammsugare.

0 Comments

 • elina

  men eeeeeeeeeeew!!!!!
  usch, jag blir illamående och känner hur det kryper i hela kroppen, KACKERLACKOR!!! *DÖR*
  hoppas ni inte har nått litet kackerlacksbo nånstans…aah, jag kan inte ens tänka den tanken, herreminje!

 • Anna Nio

  Men SANNA, varför städar ni inte? Buhu, jag skulle aldrig kunna bo i ett smutsigt hem, men bostadsstandarderna är ju inte desamma från land till land heller; I London fick vi råttor i köket och mögel på väggen på toaletten, på grund av skitdåliga väggar och skrattretande “renovering”, helt oavsett hur rent vi hade det, alltså. Fyfan!

 • pernilla/hugo

  Sanna!!! vet du nåt om det går nån wrestlingmatch runt san diego/la/vegas i slutet av april början på maj? fattar inte hur man tar reda på såna saker på internet, amerikanska hemsidor håller ju samma nivå som en annans gamla geocities/angelfire hemsida…

 • Mami

  Inte för att jag vill låta mästrande, men en halv kackerlacka är ju på intet vis bättre än en hel! Jag säger bara: DAMMSUGARE – kackerlackans fiende nr 1!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *