Uncategorized

TORSDAG

Den nya upptäckten att UCSD har ett gym med gratis tillgång för studenterna har redan gjort mitt liv betydligt mer aktivt än det varit på länge. Idag var jag och tränade för andra kvällen i rad. Gymmet är beläget på en balkong ovanför en inomhusbasketplan, så medan man står och trampar i cardiomaskinerna kan man roa sig med att betrakta collegekillar som spelar basket. Det är tyvärr inte lika upphetsande som det låter – alla snygga killar går på mer partyorienterade San Diego State, medan vi på UCSD får nöja oss med de smarta killarna. Och vi vet ju alla vad det innebär när det gäller fysiska drag, personlig hygien och allmän stilkänsla. Jag kollar helst inte in killar med t-shirttryck i stil med “Will work for anime” och “I kill n00bs” annat än för ett gott skratt. Och den (förfärligt understimulerade) lilla punkten i min hjärna som styr social kompetens säger att ett gott skratt helt enkelt inte lämpar sig på offentliga gym.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *