Uncategorized

MÅNDAG 2

På tal om Lotta Lotass så är hennes Min röst ska nu komma från en annan plats i rummet en sån bok jag ofta tänker på, trots att jag inte har läst om den efter att den gavs ut för tre år sedan. Det karga ökenlandskapet i Nevada, där boken utspelar sig, är tillräckligt påtagligt även i Kalifornien för att bokens teman ska återaktualiseras med jämna mellanrum. Det är ansiktslösa mördare, förvridna fantasier, stumma ekande röster och nukleära provsprängningsområden i en högst obehaglig kombination. Och, icke att förglömma, en språkhantering som inte är av denna världen.

0 Comments

 • ulf.boman

  Blir lite osäker för din smak av god litteratur: ansiktslösa mördare, förvridna fantasier, stumma ekande röster och nukleära provsprängningar – jo jag tackar!
  Vad ska det bli av världen egentligen
  Själv roar jag mig med Carsten Jensens “Vi, de drnknade” – den är lite läskig också

 • CINDERALLEY

  Jag läser också “Vi, de drunkade”! Det krävs springbreak för att ha tid att sätta igång med 700 sidor dansk släktkrönika…

  Och Svansvans? Nja..?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *