Uncategorized

TORSDAG

De senaste tre veckorna har jag, i brist på bättre tidsfördriv, tagit mig igenom alla 12 säsonger av South Park. Jag har alltså sett i runda slängar 180 South Park-avsnitt på 21 dagar. Till en början var jag lite orolig över hur detta påverkade min mentala hälsa. Vulgära förolämpningar, pubertala svordomar och allmän idioti invaderade ofrånkomligen min vokabulär på ett icke önskvärt sett. Men likt en nykter alkoholist har jag nu beslutat mig för att använda denna nyfunna, eller snarare återuppväckta, insikt i amerikansk degenerering till min fördel. Mitt final paper i kursen “Youth Culture in the Age of Rock” går härmed under arbetsnamnet “The Modern Fable – Moral Lessons of South Park” och handlar om det den heter.

0 Comments

  • ulf.boman

    Det är inte utan att man blir lite orolig för den mentala hälsan – både din och andras.
    Vart är vi på väg? Kommer fler att dö i slutet av varje avsnitt för att uppstå nästa gång? Vad säger det om återuppståndelse och livet efter detta? Är det South PArk som ligger bakom Moral Majority – eller tvärtom?
    Frågorna hopar sig – svaren uteblir..?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *