Uncategorized

ONSDAG 2

Det blåser i San Diego idag, så att det skallrar i fönsterrutorna. Husen i södra Kalifornien är av naturliga skäl inte byggda med isolering som huvudprioritering. Det är inte det att det är kallt, för det är det inte, utan mer att luggen blir förstörd när det blåser som har fått mig att stanna inomhus idag. Min dag har varit kort, och om inte givande rent produktivt så i alla fall hälsomässigt. Jag dras med en otäck hosta som är ett resultat av förra veckans förkylning, som jag varken har haft tid eller möjlighet att bota med välbehövlig vila. Jag sov till klockan 12, sen har jag spenderat dagen med att sy, plugga, läsa och titta på Gilmore Girls. Och laga mat, två gånger, pannkakor till lunch och spenatsoppa till middag. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa vidare i Carsten Jensens Vi, de drunkade. 700-sidig dansk sjömanskrönika är precis vad jag behöver just nu.

Den ovan nämnda luggen

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *