Uncategorized

ONSDAG

Jag leker med tanken på att börja uppdatera den här bloggen dagligen, göra den mer till en dagbok än en försummad utpost för pseudofunderingar. Någon som har en åsikt om saken? Jag gör ett testinlägg ovan, så får ni säga bra eller anus.

0 Comments

  • Anna Nio

    Jag gillar idén, men då får du fan ändra dina rubriker så man fattar om det är nåt man läst eller inte (jag kommer inte ihåg vilken överskriftsdag det var jag såg i min lista på bloggar senast, så ibland tror jag att du inte skrivit på veckor, fast du har det, och ibland att du skrivit nåt nytt, fast du inte har det)! 😀

  • CINDERALLEY

    Men jag haaaatar att skriva rubriker. Du får väl läsa brödtexten och se om det är något du läst innan eller inte 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *