Uncategorized

TORSDAG

Har inte direkt någon anledning att fira in våren här, eftersom det mer eller mindre är sommar året runt. Inte heller känner jag något som helst begär efter att sitta i en park och hinka Sofiero bland en massa högstadieelever. Nä, detta fick bli dagens ansträngning:

Ugnsbakad sparris och potatis med vitlöksmarinerade squashskivor, tomatsallad och färsk majskolv. Det bästa är att ALLT på tallriken är närodlat och/eller ekologiskt, inhandlat från min lokala Farmer’s Market. Här äter vi middag med gott samvete!

0 Comments

  • ulf.boman

    Bravo!
    Så äter vi även här: närfiskad fisk, närodlad potatis. Tyvärr inget foto.
    Dessutom svensk snaps till lunch och ekologiskt vin till middan (ekologiskt svin utan influensa).
    Våren är vacker och inte alls för varm. Men havet är badbart 😉 !! (Bicka inflikar: badbart bara för svårartade badentusiaster)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *