Uncategorized

LÖRDAG 2

Lördagen den 16 maj utnämns härmed till de misslyckade planernas dag. Först var det tänkt att jag, Sarah, Susie och DeeDee skulle åka till Victorville, en liten håla nordöst om Los Angeles, för att se Mad Sin spela. Det blev dock inte av för att Susies bil som skulle ta oss dit fick punktering, och Susie är för gravid för att hantera den typen av stress det innebär att byta ett däck just nu. Eller något liknande. Nåväl, change of plans. Istället skulle jag och Claudia gå på psychobillyspelning i North Park. I skrivande stund börjar dock klockan närma sig midnatt, jag kollar på Vicky Christina Barcelona och Claudia sms:ade just något om en bilolycka, så spelning känns ganska uteslutet. Inte för att jag klagar, egentligen. Sängen känns otroligt mer lockande än krogen just nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *