Uncategorized

SÖNDAG

Jag var på spelning igår, och blev presenterad för en känd norsk journalist som bor och verkar i Kalifornien. Vi pratade ett tag; det känns ju alltid som en lika bra idé att nätverka när man är uppklädd för att gå på psychobillyspelning (för kort kjol, för höga klackar, för mycket smink, för stort hår, en jacka med en patch som det står “Drunk” på) och ser ut som man är 14 år igen. Men jaha ja. Efter att jag lite diskret smugit in i samtalet att jag skrivit en del för Svenska Dagbladet (till exempel här och här, ni kan ju ha överseende med min gymnasiesvenska) så tog hon i alla fall mitt nummer och lovade att höra av sig. Det märkligaste av alltihop var nog att prata svenska med en norrman i San Diego. Det här med att ständigt växla mellan språken kan bli ruskigt förvirrande.

0 Comments

 • Yohanna Derksen

  Jag har nu läst hela din blogg, vart endaste inlägg, och min “att-läsa” lista har fördubblats. det är så skönt att slippa läsa ännu en modeblogg och istället ägna tiden åt att läsa en blogg som skrivs av en människa som förverkligar mina drömmar.

  egentligen vill jag bara tacka. tacka för att jag slipper ännu en blondinbella och istället får läsa om literatur som får min läslust att höjas, om drömmar som förverkligas och att jag inte är den enda som tycker att sista minuten är bäst.

  / Yohanna.
  loveandsomeverses.blogg.se/metaphor
  anv:yohanna
  lös:windowsinparadise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *