Uncategorized

SÖNDAG 2

Alltså, för att plocka upp tråden som jag slängde ut i senaste inlägget. Det går en tjej i min screenwritingkurs som är från London, och pratar engelska med en grov men charmig brittisk accent. För ett tag sen började hon plötsligt prata med mig, på svenska. Det visade sig att hennes mormor är från Sverige. Men det är någonting med att höra en brittisk tjej prata svenska i USA som ger mig total kortslutning i hjärnan. Jag var tvungen att svara henne på engelska, och så var det med det, nu låtsas vi som att vi inte kan prata svenska alls. Att vara flerspråkig är verkligen hemskt förvirrande ibland.

För övrigt händer det mycket just nu, varav en del kan vara potentiellt livsomvälvande. Jag återkommer om detta när saker är mindre osäkra.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *