Uncategorized

SÖNDAG 2

Söndagskvällar är den absolut värsta tiden på veckan att befinna sig i min lägenhet. Min roomie, som ALDRIG är hemma annars, har fått för sig att söndagskvällar är en bra tid att slänga på standardiserad gitarrpop på högsta volym i vardagsrummet medan hon städar köket. Och med högsta volym menar jag all the way to 11. Min funktionsduglighet upphör totalt att existera när den här typen av musik (tänk er typ den där vedervärdiga “I wish I was a punkrocker with flowers in my hair”-låten, jag orkar inte ens googla vem det är som har gjort den, så fruktansvärd är den) spelas på konsertvolym precis utanför mitt rum, klockan 22 en söndagskväll. Just nu sitter jag alltså här med hörlurar och Devotchkas på ohälsosamt hög volym och väntar på att M ska komma hem från jobbet så jag kan fly fältet ett tag. Samma sak varje vecka.

För övrigt var det just en jordbävning i San Diego, tydligen. Jag kände då ingenting.

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *