Uncategorized

TORSDAG

Jag har en känsla av att de där omtalade sista tre skolveckorna kommer att susa förbi. Och när de är över är det alltså tänkt att jag ska ta min samlade utbildning (som just nu består av en fil. kand. i medie- och kommunikationsvetenskap från JMK/litteraturvetenskap från Stockholms Universitet, Poppius Journalistskolas grundkurs, tre terminer literary writing på UCSD och, för all del, medieprogrammet med inriktning textkommunikation från Mobila Gymnasiet) och skaffa mig ett ordentligt jobb. För att få ett ordentligt jobb bör man, enligt ryktena, ha ett välvårdat yttre. Om tre veckor tänker jag mig alltså att jag ska färga håret i en enhetlig färg, skaffa en ring alternativt ett plåster för att dölja knogtatuering, samt lösa all övrig färgövertäckning med att bära långärmat och byxor. Men fram tills dess tar jag tillfället i akt och lever ut min postpubertala frisyrexhibitionism genom att färga luggen knallröd en sista gång innan VUXENLIVET sätter klorna i mig.


Min inre rebell fnyser föraktfullt när jag skriver sånt här. Med all rätt, antar jag. Men med tanke på hur katastrofal den amerikanska arbetsmarknaden är just nu finns det nog en risk att håret inte håller sig helsvart speciellt länge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *